despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul practic “Operarea cu variabile instrumentale in fundamentarea deciziilor de business”, care se va desfasura in perioada 8 - 9 iunie 2016 la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, Sector 1.
~~~
In ultimii ani, volumul datelor la care au acces companiile a crescut considerabil. In ciuda acestui fapt, procentul de informatie care este efectiv utilizat pentru intelegerea mediului de afaceri este extrem de scazut. Aparatul cantitativ este de cele mai multe ori evitat de catre manageri ca urmare a faptului ca este perceput ca fiind mult prea sofisticat si specializat, dar exista si cazuri in care o insuficienta cunoastere a acestuia conduce la fundamente decizionale eronate.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.

 

Cursul va introduce toate elementele astfel incat participantii sa aiba o apreciere clara a importantei de a fi proactiv in luarea unor decizii de business fundamentate pe operarea cu variabile instrumentale. In cadrul dezbaterilor vor fi prezentate aplicatii concrete din domenii foarte diverse, oferind nu doar aspecte de ordin teoretic, ci punand bazele analizelor econometrice realizate in softul de analiza a datelor statistice „R”. Cursul este construit astfel incat sa fie in egala masura util si accesibil chiar si persoanelor care nu au cunostinte anterioare de econometrie.

CE VETI INVATA:
- motivele pentru care avem nevoie de modele econometrice
- importanta utilizarii modelelor econometrice
- reguli importante ce trebuie urmarite in operarea cu modele econometrice
- modelarea econometrica: endogenitatea. Exemple
- variabilele instrumentale - metoda de corectare

LECTOR al evenimentului va fi Doamna Prof. Univ. Dr. Elena DRUICA din cadrul Facultatii de Administratie si Afaceri, Universitatea din Bucuresti. Doamna profesor este doctor in economie si matematica.