despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul practic cu tema - “Instrumente pentru Masura si Calitate in petrol si gaze – tehnologii si bune practici”, care se va desfasura in data de 12 iulie 2017, la Ramada Hotel & Suites Bucharest North, Bucuresti, str. Daniel Danielopolu nr. 44A, Sector 1.

In conditiile noilor reglementari din industria OIL&GAS si cand presiunea asupra reducerii costurilor adiacente exploatarii, a procesarii materialelor si produselor rezultate din procesarea acestora este permanenta, alegerea instrumentelor pentru masurarea parametrilor de proces, pe de o parte si a echipamentelor utilizate in mentenanta instalatiilor, pe de alta parte, este foarte importanta.
Echipamentele trebuie sa asigure o durata indelungata de exploatare fara interventia operatorului, stabilitate in functionare pe termen lung si imunitate ridicata la factorii externi. Tehnologiile noi, permit realizarea unor echipamente care pot asigura aceste cerinte printr-o proiectare flexibila adaptabila la conditii diverse cu eforturi minime, si cu raspuns rapid.

SUBIECTE dezbatute:
Echipamente de mentenanta pentru automatizare;
Traductoare si senzori pentru aplicatii de proces OIL&GAS - presiuni, nivele & debite;
Calitate gaze - punct de roua apa si hidrocarburi, cromatografie, analizoare online de de O2 si H2S.

LECTORI:
Sabin DAESCU - Product Manager Instrumentation, Smartech Consult;
Vasile ENACHE - Product Manager Traductoare, TXP Advisers;
Costin Eugen ENACHE - Product Manager Calibratoare, instrumente portabile digitale, TXP Advisers.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.