Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul autorizat ANC “Auditor de mediu” (Cod COR 325703) si la Cursul “Responsabil cu gestionarea deseurilor”, care se vor desfasura in perioada 9 - 10 mai 2018, in Ploiesti - Centrul de Conferinte Meda Consulting, str. Ghe. Gr. Cantacuzino, nr. 193, et. 2. ( detalii locatie AICI).

AUDITOR DE MEDIU cod COR 325703   Responsabil cu gestionarea
deseurilor

Descriere: AUDITOR DE MEDIU - persoana calificată pentru efectuarea auditurilor de mediu.

Conditii : Studii medii

Diploma obtinuta: Certificat autorizat A.N.C., recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale.

Competente obtinute:
Comunicare interpersonala; Munca in echipa; Organizarea desfasurarii auditului de mediu; Perfectionare profesionala; Planificarea auditului de mediu; Analiza preliminara a documentatiei; Completarea documentelor de lucru; Coordonarea echipei de audit; Intocmirea rapoartelor; Realizarea auditului de mediu.

Finalizare: Participantii la acest curs vor primi certificate de absolvire, in urma promovarii examenului final si sustinerii proiectului in fata Comisiei de examinare.

Taxa de participare: 700 LEI

 

Descriere: In conformitate cu prevederile Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin.3, detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri „au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”.

Diploma obtinuta: diploma emisa de Meda Consulting care certifica participarea la curs.

Competente obtinute:
Planificarea activitatii de gestionare a deseurilor; Instruirea personalului implicat in managementul deseurilor; Organizarea activitatilor specifice managementului deseurilor; Evaluarea activitatii de gestionarea a deseurilor; Elaborarea raportarilor specifice.


Taxa de participare: 400 LEI

Descarca agenda Descarca formular inscriere   Descarca agenda Descarca formular inscriere